SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

09 November 2011

SAYONARA !!!!



BALIK KAMPUNGGGG... WOOOOO BALIK KAMPUNGGG...

Waduh waduh... asikkkk !!! Erkk, salah channel, ngeeee... Esok petang lepas keje, seeloknya lepas maghrib, bertemankan Gen2 hitamku itu aku nak race balik ke Taman Gurun Jaya, Gurun Kedah Darul Aman. Sebelum jam 12 tengah malam, dengan purata kelajuan 110km sejam, aku akan sampai dan mau muah muah dan peluk mak ketat - ketat, hiks... Kesiannye aku kan, dah habis dah raya haji baru boleh balik, ape nak buat aku baru boleh cuti kot mulai Jumaat sampai Isnin, kejap jer pon cutinya, lepas tu dah mula balik study, dengan keje lagi... adoi !!!

Pastinya agenda politik di kampung halaman yang indah dan permai itu nanti akan diisi dengan aktiviti TIDO !!! Muahahaaa.... keje sekolah ke mana apa ke mana, aku nak rest, nak dera mak masak sedap - sedap, nak perintahkan adik aku cuci kereta sampai berkilat dan nak tuuuttttt....

Bye bye Media Prima

Bye bye UiTM Puncak Perdana

Bye bye Kota Damansara

Bye bye adik bucuk, oppsss !!!

cess... macam la cutinye lama...

OK BYE !!!




Eh tak habis lagi, aku bangga kampung aku jauh, baru thrill :-)









12 ulasan:

Azlan Hasan berkata...

Selamat jalan zat..hehe..hati-hati kat jalan raya..speed tu jgn lebih 110 ek..hehehe

Regards,
-Strider-

hyz berkata...

slamat jalan.. kim slm kat org kedah.. hehe

SHaRKFiQ SSM berkata...

Aikk, igtkan nih entri lama, sbb cerita pasal balik kampung~ hehehe..

rupanya2 entry baru, slmt blk kampung..
have a safe journey~ Ameen..

Not so Randy berkata...

Setuju. Baru layan bila singgah R&R kan??? hahaha..

KizZ berkata...

Hyep...huhu tinggal bape hari je lagi nak kena mengadap buku balik...huwaaaaa...

Pakaian Lelaki?
www.kemejakacak.blogspot.com

SURIA AMANDA berkata...

selamat jalan..anak omak ghupo eh...

ch000tz axoera berkata...

oiiiiitttt orang raya b4 rayaaaa ler...hahaha aku baru balik dari bercoootii nok haha

khaifaiz berkata...

selamat bercuti... yeahaaaaa

KuNanGKuNanG berkata...

amboi seronoknye dia..memandu ati2..balik kg tu jgn la tido je...cube gi ronda melawat kg,beramah mesra dgn penduduk kg tu..baru leh jadi YB 1 ari nnti..kikiki...selamat bercuti...:)

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

dulu best balik kg.. rasa best dok dlm keta lama2.. blh singgah2. tp skang sejak ada si kecik.. rasa nak sgt cpt sampai. lenguh nak memangku lama2. kesian pun ada.. sebab rasa dia tido x selesa..

Derus berkata...

selamat bercuti..hehe.

::ini belog saya . cinta hati saya:: berkata...

selamat bercuti ye :)