SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

15 November 2011

WORDLESS WEDNESDAY IN ADVANCED







YEEAYYYY !!!!


malam ni tak ade class
boleh la aku settle kan assignment yang menimbun


YEEAYYYY !!!







Y
E
A
A
Y
Y
!
!
!











23 ulasan:

Asrul "iLham" Sany berkata...

YEAY!!!!

cikgu yg ajar muzik kat UM sangat KACAK!

YEAY!!!

Anisa Hang Tuah berkata...

abg..buat asaimen molekk...

Anisa Hang Tuah berkata...

abg ade twitter tak?
follow nis

anisahangtuah

aReLaN berkata...

sukanya la dia tkde kelas.best kn jd student lg.hmmm

ch000tz axoera berkata...

bleh lak in advanced eyh hahaha

khaifaiz berkata...

blogging dulu... yeahaaaaa

katak comel berkata...

tumpang gembira..
yeah!!!

sis92 berkata...

haha bestnya!!!!

caer sasuke berkata...

esok last paper..pergh

Joe_Hans berkata...

yeay!! Hencik johan mmg xder class malam, malam nie... yeay! pui3

dwaty berkata...

yeay....
aku tumpang gembira....

penyisir rambut berkata...

tu diaaaaaaaaaa....
suka sgt nooohhhh....

CiK GorGeouS ! berkata...

amboii sukee nau keLas canceL yee~

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

kita pun tumpang happy..
Yeayy.. ;)

Zulfikar Hazri berkata...

peh, rajin betul study dah kerje ni... semangat..

aku malas nak sambung la....

blog-tips-kurus berkata...

komen saya nak kopipes en ikar punya. hehe!

All the best! kagum dengan penuntut yg kuat semangat ini. :-)

tokwan muda berkata...

seronok giler kalo dpt kembali ke zaman kelas...hhuhu

::ini belog saya . cinta hati saya:: berkata...

halamak hepi sokmo bile tade kelas ye . haha :)

Suhami Ahmad berkata...

syioknyerrrr klu tak de kelass!

TiMbAHiJaU berkata...

eh, suka ye kelas cncel.heheh...eh eh, dah pergi siapkn assignment tu :P

vincenzo carlone berkata...

Kiss here :) kiss me back Gossip

Tira Pengemis Maganda berkata...

suke nyeeee dye...

SHAHID berkata...

wordless Wednesday with words!