SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

12 Disember 2011

WHAT YOU GIVE, YOU WON'T EVER GET IT BACK


Sedang mengira detik...

masuk kerja jam 12 malam




setidak - tidaknya aku punya kerja untuk menyara hidup

tetapi tidak layak mengisi borang BR1M untuk memohon RM500

terima kasih kerajaan Malaysia

tiba - tiba mendapat warkah rona merah jambu dari LHDN

bagusnya kerajaan Malaysia











14 ulasan:

far_east berkata...

adakah warkah untuk bayaq cukai ?

faizlaster berkata...

x layak untuk BR1M??mesti gaji 5-6 riban ni kan..haha

Ym.Bundle [Blog.Sampah] berkata...

susah ke nak dapat bro?aku yang sengkek ni takkan tak boleh dapat gak..memang demm la kalau camtu..haha

♥AienNajwa♥ berkata...

hermmm..indivu bujang bekerje boley mintak x???..hehehe..(~____^)..

Azlan Hasan berkata...

hehehe..warkah mintak cukai pendapatan ke bro???hehehe.. :)

Regards,
-Strider-

c'axoera berkata...

nasib aaaaaaa hahhehehe

zaty berkata...

xlyk BR1M? haha.kerja ape ni,mesti gaji beriban :)

wan nurul hezrina berkata...

mummypun tak lyk..huhu..aritu bukak blog nazrul kta has been removed..terkejut mak..huhu

Edy Fee berkata...

aik duit 500 tu mcm my mom ade ckap jugak td.hehehe

khaifaiz berkata...

org bujang x boley mintak kan...

hyz berkata...

gaji mesti mantap ni!!!

Laylihamid.blogspot.com berkata...

..and you don't know what you got till it is gone....


p/s Aikkk!!! jadi jaga kat bank mana pulak

amirasyraf berkata...

wah kaya rupanya...share ah! hhe


Jom terjah FBI
http://www.ifaceblog.co.cc/
komen,like and kalau boleh follow (kalau sudi) thanks
lub u!

zati embong berkata...

ala azat,cmpany azat msti bg bonus punya nnt.da nk hujung2 tahun ni.hihi