SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

26 Januari 2012

BAUCER BUKU 1MALAYSIA





aku cume nak bagitau dengan bangganye aku dapat baucer RM200

YEEAYYYY !!!

esok boleh beli buku

YEEAAYYY !!!



terima kasih kerajaan Malaysia

i love you










12 ulasan:

SURIA AMANDA berkata...

amboiiiii

ZWAN SABRI berkata...

I love you too kerajaan Malaysia.. dah belanja rm150.. tinggai RM50 jer.. HAHA

Cik tikah berkata...

cik tikah x dpt lagi. nak beli novel banyak2!!

aidil dbahri berkata...

nak!!

Ym.Bundle [Blog.Sampah] berkata...

mane ko dapat azat? kenapa aku takde..grr..

khaifaiz berkata...

untung la ko dpt...

keeya mustafa berkata...

org lain da abis pakai da,,hee~

Azlan Hasan berkata...

hehehe..congratulation azat..yang part time pun dpt ek??hehehe

Regards,
-Strider-

haNIz berkata...

hahah... han nyer tak pakai lg.. tatau nk beli apa.. :(

p/s: im not bookworm!!

c'axoera ヅ berkata...

jngan ko lelong plak kat fb nnti!

HeNRieTTa JoSe berkata...

Wah...bleh larr shopping buku....

wan nurul hezrina berkata...

sib mmg kena beli buku kalau tak ezad beli apa gaknya??hehe