SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

26 Januari 2012

DILAYAN BAH !!




Tak habis jugak aku layan MANN dekat TV2 tadi, 1130pm dh kene gerak ke office, sampai - sampai je bebudak lain tengah layan movie dekat channel INDON, takde semangat patriotik betoi sekor - sekor melayan TV negara lain, dan aku nih motip ape entah tetibe aku melayan hindustan ??

Sejak dua menjak TV2 adakan segmen BOLLYWOOD ON 2 beberapa minggu sudah, apa yang aku perasan mana - mana tempat asal hari Rabu jam 10pm akan tunning to TV2, tadi jer dekat blok aku tu turun dari setingkat ke setingkat memang dialog dari filem MANN yang aku dengar pada sesetengah rumah. Awesome la TV2, nak - nak channel lain tak berapa nak best sangat nak dilayan. Tapi lewat sangat kot, 10pm baru start, apa kata TV2 awalkan sejam, gile mencanak naik rating kot !!

Baru 0010am, awal lagi lah nak buat keje, aku sambung layan dekat YOUTUBE kot, kat TV banyak sangat break. Airmata la cerita MANN nih, touching... huhuhu...







4 ulasan:

khaifaiz berkata...

meleleh siot

SURIA AMANDA berkata...

hahahahahaha....touching la plak....

Cik tikah berkata...

setiap kali tngok mann mesti nangis! uhuk!

wan nurul hezrina berkata...

hehe mummypun layann gak..lagu2 mmg besh n cerota amat2 sedey..nanges tgk.tapi mummy tak nanges tgk ombak rindulah..nak wat camno tuh??