SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

01 Januari 2012

HAI 2012 !!!!








Aku just nak cakap aku sangat happy semalam, yeeayyyy !!!!

Selamat tahun baru 2012 u ols...

Hah, hari ini mau rest saja, petang baru mau turun Shah Alam skodeng orang heheee... 
By the way aku sedang menyiapkan vlog #1 yang tak la bajet retis noks...

nanti angpa tengok nooo....









8 ulasan:

aReLaN berkata...

hohoho...congrats bro.hepi new year 2012 to u

agak masalah berkata...

vlog kategori apa?boleh la dapat otograf retis lepas ni

Cik tikah berkata...

selamat tahun baru :)

Asrul "iLham" Sany berkata...

hepi nu year Jejai!!!

makin femes ar ko pasni ada vlog muahahahhaa

zati embong berkata...

haa dating eh?hihi

mazin? berkata...

Assalamualaikum bro.. hehehehehe selamat tahun baru!!!!!

Azlan Hasan berkata...

happy new year azat..btw vlog tu ape??ce terangkan skit..hahaha

Regards,
-Strider-

wan nurul hezrina berkata...

selamat tahun baru jugak!