SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

19 Januari 2012

VLOG EPISODE 2




Yeeayyyy 
VLOG ep 2 sudah datang...






thanks sudi view

yeeeayyyy





8 ulasan:

Cik tikah berkata...

rjinnya but vog. kebosanan ke cik abg? hehe..

SURIA AMANDA berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
SURIA AMANDA berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Anisa Hang Tuah berkata...

waahhh..rambut dah pendek..baru nampak smart!

Awie Omar berkata...

Wow... dah ber Vlog dah sekarang. Tahniah. Nak cadangan ke? apa kata ko share aktiviti harian ko yang sesuai dan best la di tengok.

JOM LA TENGOK SEGMEN AKU BUAT NI.
NEXT TOP BLOGGER 1 DAH MASUK EPISOD 2
http://awieomar.blogspot.com/2011/04/next-top-blogger-1-episod-2.html

caer sasuke berkata...

wah terbaik =)

Rafiq Othman berkata...

ok bro..ade pekembangan..tak berjela2 sangat macam vlog1..

p/s : tak menulis dah la ko pasni ye azat..hehe

Azlan Hasan berkata...

haha..sorry lmbat skit reply comment..memerlukan masa yang aman nak tgk vlog nie..hehe..cadangan aku tak terpikir lg buat masa nie..nnt dah ade aku tweet ko..hehehe

Regards,
-Strider-