SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

01 Januari 2012

VLOG EPISODE 1



My first try, hehee....





16 ulasan:

zati embong berkata...

ala..nape private?huuuu

Cik tikah berkata...

comel je. haha..

zulfikar hazri berkata...

apesal takleh tengok plak ni?

Fabulous Me berkata...

Khelasssssssssss

Azlan Hasan berkata...

bravo!!!!vlog nie videoblog ker??hehehe..anyway its cool beb..hehe..keep it up..kalau aku ade courage nanti aku buat jugak laa macam nie..hehehe

Regards,
-Strider-

W. Hidney berkata...

hahaha ramai suruh buat vlog. tapi i is very shy

happy new year!!!

khaifaiz berkata...

wah... dah ada vlog

caer sasuke berkata...

nice..haha..tp x dpat tgk..hehe

wan nurul hezrina berkata...

azaddddddddd..selamat tahun baru taw..semoga tahun barunie bawak keceriaan n lebih rezeki tuk azad..eheh napa mummy takleh nengok plak ek??huhu

Ym.Bundle [Blog.Sampah] berkata...

orite la tu bro..tp 6min tu cam lama sangat aku rasa..penat tunggu story kau..hehe..tp untuk 1st try ok la ..aku yang yeye nak buat ni tak buat2 pon lagi..kahkahkah..

SURIA AMANDA berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
c'axoera berkata...

mongok!! hahahah jup lagi check blog aku! ada sesuatu utk ko hahahahha =))

delarocha berkata...

good try :-)

c'axoera berkata...

tang topi tu mmg aku takleh tahan hehehehehe =))

c'axoera berkata...

hahah jom babe! aku pon dah beli guitar tapi sampai sekarang tak pandai2 main guitar lagi hahah

SeseDaP RaSa berkata...

terbaiikkk..