SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

17 Februari 2012

DI AMBANG KRISIS





Kenyang... dan berada dalam tahap mengantuk like heaven...

Baru jer balik dari Murni, pekena roti hawaii sama teh o dengan kawan office - Fizi, Mama dan Ayim. Thanks ye Fizi belanja aku kali ni. Nanti turn aku plak open table heheee...

Dah 0307am kot, bukan tak nak balik lagi, rasa aman berada di office waktu korang semua tengah buat taik mate, euwww... Kalo larat aku balik la kalo dah mengantuk sangat aku tido dalam kereta je di basement esok subuh gerak la balik macam tak biasa...

Ermm... Kurasakan berada di ambang krisis, sedikit salah faham dengan si dia. Entah la, baik aku salahkan diri sendiri saja, kerana aku masih belum mengenali si dia sepenuhnya...

Ah, balik lah, drift kat lopak air semalam dekat Persiaran Surian tu best jugak...



4 ulasan:

c'axoera ヅ berkata...

si-dia tu tahu tak ko ada blog nok..? :D

zati embong berkata...

dalam hub ada pasang ada surutnya azat.

LidiaSuraya berkata...

Lorrrr sleep in car??? Huhu. Tenangkan dr n try to settlekn wif her. Yg ptg jangan emosi n b rasional k? Eh memandai jer i nasihat . Best of luck dude

wan nurul hezrina berkata...

kalau ada selisih faham perbincangan2 bagus=)bleh bincang n tanya baik2=)