SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

18 Februari 2012

GEMUK = BAHAGIA





Aaahh !!!! Real Monsters... Pedulilah aku gemuk, bukan ade sape nak aku pun !!!. Pfffft

0244am, baru balik dari Murni, minggu ni saje dah berapa kali aku melahap kat Murni, bersama Ayim tadi aku pekena nasi goreng chicken chop sama watermelon special. KENYANG !!! Mau sisihkan rasa gundah.. makanlah, dah keje bagai nak gila... duit berkepuk - kepuk pun tarak guna kalau tak happy... WARGH !!!!

Bertemankan Ayim di opis nih tatkala korang giat membuat taik mata, aku nak mengarut kat blog ni dulu then aku balik la tido kemudian esok tengah hari aku masuk balik opis dan keje dengan happy, buat ape aku nak susah hati memikirkan pasal orang lain yang belum tentu berfikir tentang aku, tuihhh !!!!






Hah!! Jangan terkejut, kalau aku tak balik malam nih maknanye aku tengah que untuk audition bersama Ella untuk Mentor 6, hahaaaa... Aku minat giler sama Ella. (sambil meliuk lentuk leher macam dia), hahahaa...



Sorry... emosi aku terganggu







10 ulasan:

faiz fakhirin berkata...

jgn terlalu gemuk jer..bahaya...

محمد أمين بن أريس berkata...

betol ke azat???

SAYA BUKAN SAMDOL berkata...

size doesn't matter. aku yang kurus ni nak gemuk tau dak. kurus pun tak laku, tkde siapa nak =\

zati embong berkata...

untung betul kerja dn media prima kn..apa lg azat,leh la amek gmbr dgn ella.hihi

c'axoera ヅ berkata...

ko jangan nak menyengal okesss.....aku pun dulu pun pernah ajer gemok tapi ako over kompiden over vogue hahahhaah

LidiaSuraya berkata...

Nie semata-mata minat ella nk ke audition ke betul2 nk masuk mentor ni??

aidil dbahri berkata...

untunglahhh

wan nurul hezrina berkata...

hahah biaq betui?g audition?muge success

ADfeez berkata...

hahaha bestnya g audition ella... dpt x dpt x dpt x? :P

Cik tikah berkata...

wah! pergi audition ke?