SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

24 Februari 2012

MY DINNER WITH KHAI FAIZ

Malam ni, dapat jugak aku jumpe member blogger si KHAI FAIZ, lama dah kot kenal jumpe nye tidak. Kebetulan chat di Facebook pagi tadi, Khai ajak lepak, aku yang memang tak ada hal setuju aje. YEEAAAYYYY !!!



Inilah Encik Khai Faiz, nak kenal dia klik link pada nama dia ye. Dah dua tahun lebih dah kenal, dia memang antara blogger yang memang rajin jengah blog aku. Thanks dude, sorry tak dapat lepak lama - lama tadi, bila-bila free kita lepak pekena meatball lagi, YEEAAAAYYYY !!!

Nak jumpe blogger mana plak lepas ni eh?? YEEAAAAYYY !!!

13 ulasan:

ZWAN SABRI berkata...

Bila nk jumpa Zwan plak? HAHA

ADfeez berkata...

*angkat tangan.

Cik tikah berkata...

x nak jumpa cik tikah ke? hehe

c'axoera ヅ berkata...

bila plak ko nak jumpa aku babe hukhkhukkk

delarocha berkata...

tu dia, lepak makan meatball... kat IKEA ke?

lieynanilaz berkata...

oh kenal gak ngan si khai ni...keh keh..dalam dunia blog jela..hihi.

schaze zainn berkata...

wahh dah jumpa dgn geng blogers :p

Dwi W berkata...

Nice Blog, i'll visit again very often

zati embong berkata...

angkat tgn tnggi2..jat2!turunlah kuantan.hihi

ipa faiza~ berkata...

saye.. saye..

angkat tgn tinggi2!!

;P

wan nurul hezrina berkata...

class dik non.blog dah baru.mummy suker=)lama tak jengah blog=)

caer sasuke berkata...

fuyyo..blogger tu..best3 =p

LidiaSuraya berkata...

Wahhh blog ni mmg ley make frend kn?