SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

02 Februari 2012

SALAH KE ??




   



Hari ini, sudah menjadi trend ramai lelaki bujang mahu berkahwin dengan janda. Bagi mereka, janda lagi matang fikiranya, lagi mudah dibawa berbincang dan tak banyak songeh...
















12 ulasan:

khaifaiz berkata...

tak semua juga bro... ada yg ye dan ada yang tidak

Asrul "iLham" Sany berkata...

kalau yg hot cam ScarJo, i rela... muahahaha

keeya mustafa berkata...

hamboi statement..tgk la janda muda ke janda ada anak..my opinion,,kalau janda tu da ade anak laki,anak laki dia da cukup kot nak jaga dia,,lain la kalau janda tak ada anak..tapi kalau da jodoh nak buat mcm mna kn..

p/s : wanita dan laki memerlukan antara satu sama lain untuk disayangi :) peace~

panjang pulak aku bebel..erk~

aReLaN berkata...

tak salah pon.kalau dah jodoh,nak wat camne lagi kan.

Anisa Hang Tuah berkata...

itu semua jodoh,abang

hm..dah lama abg menyepi ditwitter..sunyi :(

Azlan Hasan berkata...

tak salah pun..lagipun byk tempat mas kawin janda lagi murah..hahahaha

Regards,
-Strider-

KuNanGKuNanG berkata...

xde masalah sebenarnye..jnji hati mau baik..:)

Cik tikah berkata...

x saah tpi anak dara kan masih ramai :)

agak masalah berkata...

x salah. mana tau ada yang ok, boleh la bina masjid bro

Ym.Bundle [Blog.Sampah] berkata...

apa pon tahniah azat..selamat pengantin baru..haha..

SURIA AMANDA berkata...

kalau iras fafau mcm mana plak?

wan nurul hezrina berkata...

terserah od jodoh..pyhgk nk komen nie..hihi