SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

05 Mac 2012

JOM KEMBALI KE SEKOLAH !!


Jom kembali ke sekolah !!!

Petang karang, 6pm to 10pm, menghadap la aku kelas yang pertama untuk semester dua, isnin sampai khamis 6pm to 10pm, MAU PENGSAN !!! Tak mau main - main lagi, kang tak pasal - pasal fail, huhuuu...

Subjects for Semester 2

MIM 790 - RESEARCH METHODS FOR INFORMATION PROFESSIONALS

MIM 740 - INFORMATION MANAGEMENT IN ORGANIZATIONS

MIM 760 - ONLINE INFORMATION SERVICES

IMC 710 - EPISTEMOLOGY OF INFORMATION MANAGEMENT


Rasanye mau amek dua subjects saje kot untuk semester nih, mau study dengan lebih relax, tak mau rushing untuk cepat complete , aku cuma mau score A+ !!!

Chaiyok !!









18 ulasan:

c'axoera ヅ berkata...

Hrmmmmmm masalahnya Ada ke Baju skola size ok nok? Hehehe

c'axoera ヅ berkata...

Menggelabahhhhhh batu komen pun nk approve bagai hahahhaah

Ym.Bundle [Blog.Sampah] berkata...

perghh..blog ubah pesen..header baru tu.haha..style bro...lama ko tak jengah blog aku sekali ko masuk ko kasi pukal layan entry aku ye.hahaha..thnks bro..ok..belajar rerajin..

lieynanilaz berkata...

good luck...chaiyok chaiyok!!..

caer sasuke berkata...

good luck..wish u can get flying colour in ur result..chaiyuk2

zati embong berkata...

blog azat dah bertukar!

kenapa jat rasa pelik je nama subjek yg last 2.hihi

delarocha berkata...

good luck bro :-)

Azlan Strider berkata...

selamat mentelaah zat..hahaha..kalau nak beli baju sekolah nanti beli laa brand canggih..hehehe

Regards,
-Strider-

ABU berkata...

Wah selamt menempuh mata pelajaran itu.. Zaman yang aku dah tinggalkan.. Rindu gak kekadang..

wan nurul hezrina berkata...

gud luck=)

Kami Sahabat Pena berkata...

smart blog ni.

khaifaiz berkata...

gudluck

Cik tikah berkata...

selmat belajar :)

Hami Asraff berkata...

Selamat kembali ke sekolah!

teha berkata...

rindunyaa nak g skola balik.. hee :)

Boni JLL3 berkata...

walaupun aku tak berapa nak tau apa benda tu. apa2 pun, aku ucapkan good luck k bro :)

c'axoera ヅ berkata...

mana ko noknokkk!!

Asrul "iLham" Sany berkata...

berusahalah!!!!