SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

03 Mei 2012

BLOG MR. SEPET BEST !!




Hari nih dengan tak semema - mena rajin aku pegi blogwalking dekat blog yang tuan empunya nye sudi mengomen di blog aku nih. Namanye Mr. Sepet. Pada mulanye beliau mengomen entry aku yang paling latest tu, kemudian nye aku pegi balik dekat blog dia, wokeh hape, aku serius suke cara dia mengayat entry dia, rase nk sengih lepaih pade telinga pon hade heheee...



Ini hah rupe header dia, mesti terrorist main snooker hahaaa. ade la satu entry dia yang aku sempat baca sampai menjadikan aku gile meroyan gelak guling - guling kat rumah nih. Nah cobe ekauorang bace entry dia nih yang bertajuk EDISI HARU BIRU

Sekian saje entry aku kali ini, ta ta....




3 ulasan:

Anisa Hang Tuah berkata...

yeay!! NAK BACA JUGAK LAHH =)

mr. sepet.. berkata...

hakhakhak.. aku pn dok tgh gelak guling2 gk ni.. ada jgk org baca entry aku no.. huahuahua..

mr. sepet.. berkata...

view some more interactive journeys :

http://red73738.blogspot.com/2011/08/dubai-voyage_503.html

http://red73738.blogspot.com/2011/09/brisbane-voyage-1_19.html

http://red73738.blogspot.com/2012/01/brisbane-voyage-2.html