SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

26 Julai 2012

MARI MAKAN UBAT


sudah sudahlah menyakiti aku...
tengok nih !!!!


dah bertambah dose ubat aku nih, kronik dah
ermmm...






5 ulasan:

caer sasuke berkata...

makan ubat lepas berbuka ye nanti
moga makin sihat dan cepat sembuh =)

the malay male berkata...

dugaan....

Ym.Bundle berkata...

ko sakit apa zat?

blog-tips-kurus berkata...

kafarah (ke kifarah) tu..
tandanya Allah sayang.. :-)

Awie Omar berkata...

Salam Ramadhan. Kenal lagi ?
p/s: nak tak join game top "BLOGGER" musim 3 ?
segala yang berkaitan pasal game ni boleh tinjau kat blog.
Kalau nak join bagitahu terus dalam kotak komen mana mana entri blog
awieomar.blogspot. (sebagai pengesahan penyertaan katanye :))