SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

22 Januari 2014

SIAPA MAHU TIKET AJL 28 ?




Aku ada dua tiket Anugerah Juara Lagu 28, oleh kerana aku tidak dapat pergi kerana pulang ke kampung, maka dua keping tiket ini harus dimanfaatkan oleh orang lain.



Sila ambil daripada aku secepat mungkin kalau ada yang berminat...







14 ulasan:

Abdul Haleem Arbi berkata...

Salam,
Available lagi ke tiket nye bro?

DIARI MAT ARKIB berkata...

ade je, meh le amek kat sri pentas sblm 6pm eh, tiket aras 4 bkn ticket VIP

haleem.arbi berkata...

yang dierg bagi kat balai pengawal pukul 3pm jap lg tu sama ke dgn yang ni?

DIARI MAT ARKIB berkata...

teman amek semalam, staf dapat dulu, hari ni kat guard house tu utk org awam, ramai dah menunggu kat luar tu padahal edarannye pukul 3 nnti, gigih bebenor dorg hehe

haleem.arbi berkata...

ooo yeke... arini mmg tak dapat nak ke sri pentas, sy kat KL skg. kalau esok boleh?
agak2, kalau sy nak lagi 2 tiket, kene carik celah mana eh? hahaha

DIARI MAT ARKIB berkata...

guard house circulate hari ni je, dua tiket tu available sampai 6pm ni je esok sy takde pegi kedah... nak tambah dua lagi kene Q le kat guard house tu, tiket - tiket mari - mari sapa cepat dia dapat haha

haleem.arbi berkata...

ok, kalau camtu, nnti sy hantar member yg keje area2 situ pick up kan kat u.
die ckp maybe around 5 ptg cmtu.
ada contact no ke?

DIARI MAT ARKIB berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
haleem.arbi berkata...

hahaha..mintak kat member aku nnti.. haha
thank u bro!

haleem.arbi berkata...

nama apa bro? haha..lupe lak nak tanya

DIARI MAT ARKIB berkata...

aku azat, kalo diorg call xberjawab nnti aku call balik, ade meeting jap lg...

haleem.arbi berkata...

Bro, thank u for the ticket!!!
jasamu dikenang. hehe

DIARI MAT ARKIB berkata...

heh milo ais tabur aku mane? hahaha

Khai faiz berkata...

perghh... lambat plak ke sini... len kali sms aku bro... leh lepak ikea sekali.. hehehehe