SELAMAT DATANG...

Semua paparan di dalam blog ini adalah berdasarkan maklumat daripada pelayaran di enjin pencarian dan kebanyakannya adalah penulisan sendiri yang bersifat peribadi. Paparan berbentuk gambar ataupun video yang ada di blog ini adalah dari pelbagai sumber lain dan hak cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber lain tersebut. Jika ada paparan yang melibatkan artikel, gambar ataupun video yang merupakan hak cipta anda ataupun tidak diizinkan untuk disiarkan di dalam blog ini, mohon dimaklumkan kepada saya untuk tindakan selanjutnya. Anda dialu-alukan untuk memberi komen dengan bahasa yang sopan dan menjauhi isu-isu berbaur negatif. Terima kasih...

12 Julai 2019

MOVE ON...



Hurmm...

Aku rasa, untuk aku move on, aku perlu halalkan segala - galanya, maafkan kesalahan orang lain dan mohon maaf atas segala kesalahan aku terhadap orang lain, inilah puncanya yang menyebabkan aku susah nak lupakan seseorang itu bahkan lagi menyebabkan aku ingatkan dia. Lagi aku benci lagi itu lah aku akan ingat sampai termimpi - mimpi dan akan selalu aku nampak dia di mana - mana even nama dia atau apa sahaja yang ada kaitan dengan dia... Bodoh lah !! Fucking shit !!

Sakit lah macam ni...

Aku nak move on !!

Please...

Kalau orang itu baca, aku betul - betul terkesan disebabkan kau... babi !

Bodoh sangat rasanya bila terpaksa fikirkan pasal ni sedangkan orang tu relax je macam tak bersalah apapun, kalau aku bunuh dia pun bukan satu kepuasan abadi tapi kebebalan sampai mati.

Let's kill this love!
Yeah, yeah yeah, yeah yeah yeah
Rum, pum, pum, pum, pum, pum, pum
Let's kill this love!
Rum, pum, pum, pum, pum, pum, pum

Tiba - tiba Blackpink daa..........



Tiada ulasan: